Ouderwetse gezelligheid in Café Verhulst in Amsterdam
da
/
/
/
PUBLICATION DATE: 01-09-2017

RestaurantsInternationalAmsterdam South

Verhulst

Discover Amsterdam


Bij het gezellige buurtcafé Verhulst ben je welkom voor de lunch of het diner of een lekker drankje na een gezellig dagje winkelen in de vlakbij gelegen Cornelis Schuytstraat. dit deel van de stad staat misschien niet bekend als een heel gezellige buurt, maar dit knusse buurtcafé doet zijn best om het imago te veranderen. Bestel een biertje van de tap en geniet van typisch Nederlandse hapjes voor bij de borrel.

Gezelligheid staat op 1

Bij Café Restaurant Verhulst aan de Johannes Verhulststraat kun je genieten van typisch Nederlandse lekkernijen zoals ossenworst, frikandellen en bitterballen, snacks die buitenlandse toeristen vaak niet eens kennen maar die er ook bij hen meestal goed in gaan. Het terras is een prima plek als het zonnetje lekker schijnt, maar in de koude maanden is het terras verwarmd en kun je er dus ook heerlijk zitten. Dit is een plek waar iedereen zich welkom voelt.


Location

Verhulst

Address

Johannes Verhulststraat 105, Amsterdam

Web

www.verhulstoudzuid.nl

Phone

+31 (0)20 772 38 72


NeighbourhoodSouth

Discover Amsterdam

Amsterdam South is home to the best museums and luxurious shops. Find our must-see and must-visit guide to this district right here!

Explore South