PUBLICATION DATE: 01-09-2017

RestaurantsInternationalAmsterdam De Pijp

Tulsi Restaurant

Discover Amsterdam


Het typisch Indiase Tulsi Restaurant serveert de heerlijke gerechten uit dit geweldige land. Geniet van authentieke voorgerechten, geurige curries en heerlijke tandoori schotels. Ook vegetariërs komen ruimschoots aan hun trekken met een compleet driegangenmenu voor slechts 23 euro. De chef koks hebben ruim 20 jaar ervaring en weten dus als geen ander hoe ze hun gasten moeten verwennen met heerlijke gerechten.

Proef de Indiase keuken op zijn best

Indiase curries zijn gerechten waar je helemaal in op kunt gaan. Laat je verrassen door de verfijnde combinatie van hete, zure, zoute en zoete smaken. Curries staan daarnaast al vele eeuwen bekend om hun verkoelende effect op je lichaam, dus het is de ideale maaltijd voor een warme dag. Neem plaats op het grote terras na een dagje winkelen in Amsterdam en laat je verwennen door de verrukkelijke gerechten van Tulsi Restaurant. Het terras biedt plaats voor maar liefst 80 gasten dus ook op drukke dagen is er vrijwel altijd een vrije tafel.

Location

Tulsi Restaurant

Address

Van Woustraat 212, Amsterdam

Web

tulsi-restaurant.nl

Phone

+31 (0)20 331 64 03


NeighbourhoodDe Pijp

Discover Amsterdam

So you’ve heard that the Pijp in Amsterdam is a neighborhood you must visit? Than you are right! Find our guide to this part of town right here…

Explore De Pijp
What people say about Tulsi Restaurant!

There are no reviews at the moment.

Give your reviewYour email address will not be published. Required fields are marked *