PUBLICATION DATE: 01-09-2017

RestaurantsInternationalAmsterdam De Pijp

Barasti

Discover Amsterdam


Café Barasti ligt in de buurt van de altijd gezellige en bruisende Albert Cuyp markt. vanaf 10.00 uur in de ochtend kun je er terecht voor koffie en lekkere broodjes. Zowel lokale bewoners als toeristen komen er graag even uitpuffen na het boodschappen doen of winkelen. Je kunt voor een goede maaltijd aanschuiven aan de bar. Tot laat in de avond worden er eenvoudige doch voedzame maaltijden geserveerd zoals buikspekbroodjes, Javaanse balletjes of originele hoisin yakitori.

Genieten op het zonnige terras

Je kunt bij café Barasti genieten op het altijd zonnige terras. Als de zon maar even schijnt kun je genieten van de heerlijke maaltijden of een lekker koel drankje. Daarom komen ook de lokale bewoners hier graag om bij te praten en mensen te kijken terwijl ze heerlijk relaxen. Dit café is een aanrader als je de typisch Amsterdamse sfeer wilt proeven en wilt ervaren. Het café is gevestigd aan de bekende Ferdinand Bolstraat in de wijk De Pijp.

Location

Barasti

Address

Ferdinand Bolstraat 149, Amsterdam

Web

www.barastiamsterdam.nl

Phone

+31 (0)20 846 34 76


NeighbourhoodDe Pijp

Discover Amsterdam

So you’ve heard that the Pijp in Amsterdam is a neighborhood you must visit? Than you are right! Find our guide to this part of town right here…

Explore De Pijp
What people say about Barasti!

There are no reviews at the moment.

Give your reviewYour email address will not be published. Required fields are marked *